Post by vrouwbiklsilitent on Mar 8, 2022 23:20:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blood Domination - BL Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blood Domination - BL Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečné drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Blood Domination - BL Game 2022 version ▞▞▞
Všechny části hry byly skvělé, ale bezplatné rubíny nefungují, to je jediný problém této hry😊Doufám, že to brzy napravíte
Nedovolí mi otevřít aplikaci :'C
Blood Domination - BL Game Περιπέτεια iqq
Miluji tuhle hru!! Je to moje oblíbená seznamovací sim hra (a to jsem jich hrál hodně). Postavy jsou opravdu zajímavé a příběh a prostředí světa je tak originální! Průběh hry je také poměrně snadný a nenutí vás utrácet peníze za postup. Doufám, že budou dál zveřejňovat události, protože se nemůžu nabažit Takamine a Chihaya, mého oblíbeného páru. Prosím o překlad nové trasy pro anglickou verzi, těším se!
Úžasný! Ale může existovat jednodušší způsob, jak získat vstupenky na scénář?....
Skvělá hra se zajímavým příběhem!
Příběh hry je jedinečný a upřímně, proč jsem si ji stáhl poté, co jsem viděl několik reklam na YouTube. Celková hratelnost je pěkná, ale scénáře jsou neuvěřitelně krátké a gramatika by si rozhodně dala zabrat. Jakmile zjistíte ovládání a některé herní triky, které jsou užitečné pro hraní, budete si moci hru užít mnohem více.
Měl jsem obdržet 3060 rubínů za dosažení hradu úrovně 14 na mobilu lordů, ale nikdy jsem je nedostal.
Výtvarný styl je roztomilý, mám rád postavy a příběh, ale není to tak interaktivní, jak jsem doufal. Navíc celá ta rubínová situace je docela otravná, nejraději bych nemusel platit za nejlepší konec.
Udělejte to prosím zdarma DEJTE NÁM RUBY'S):
Je to skvělá hra
ani se mi nelíbí, jak to začalo
Může mi někdo vysvětlit, proč proboha nemohu nakupovat rubíny s fakturací za telefon, i když problém s platbou již byl vyřešen? Proč je vždy odmítnut? Na mém telefonu také není nic špatného, protože s ním často nakupuji v Obchodě Play.
Bylo to tak zklamání v celém svém obsahu. A nesnáším hry, za které musíte platit, abyste se kamkoli dostali
Miluji tuto hru bl tak šíleně moc. Šťastné i normální konce jsou dobré, takže je to úžasné. Existují způsoby, jak vydělat dluhopisy hraním v bf gacha, takže také získáte sladkou cestu ch. Také opravdu doufám, že ostatní otočíte zbytek blových her zpět jako upíří přítel a tak dále. Opravdu dobré hry. Děkujeme za vytvoření této hry zdarma.
Líbí se mi tato hra, ale je těžké získat rubíny.
Tato hra je velmi průměrná, ale hlavním zklamáním je, že je to p2w. Nechci lovit na rubínech, abych pokračoval po dobrých cestách, a zároveň se mi ta čekací doba na doplnění zdá taky nespravedlivá. Stejně jako miluji postavy, systém p2w je skutečně největší překážkou, která mi umožňuje nechat si tuto hru líbit.
Je to skvělá BL hra, ale z nějakého důvodu se mi při otevření aplikace neustále zobrazuje chybová obrazovka. Zkoušel jsem restartovat telefon, ale nejde to. Doufám, že se to do večera samo spraví.
Nedovoluje mi to použít lekci, abych mohl zvýšit úroveň
Plakal jsem, když jsem si uvědomil, co to bylo před 3 lety, spustil jsem to a pak se mi rozbil telefon a dostal jsem nový a to je to, co mě nastartovalo na anime a pak jsem se tak těžce snažil najít to znovu, ale nikdy jsem mohl, ale nedávno jsem měl jinou z yalls vampire her a chtěl jsem vidět, jaké další máš ty, a ukázalo se, že jsem byl tak šťastný
je to docela dobré, ale mám s tím několik problémů za 1, epizody nejsou podle mého názoru dostatečně dlouhé a získávání drahokamů je opravdu velký problém a musíte udělat všechny tyhle věci, abyste to získali, místo abyste se to nějak učili. Myslím, že najdete způsob, jak dát hráčům drahokamy, a čím méně misí a podobných věcí se objeví po každých 10 epizodách, alespoň pro mě to nejmenší, co můžete udělat, je udělat každou 10 epizod jednoduchou misi a každých 30 ji splnit těžší ale jinak dobrý 👍❤
Tahle hra je taaak roztomilá😭🤧Roztaje mi srdce, opravdu doporučuji, pokud milujete BL příběhy stejně jako já😩🏳️🌈
Přál jsem si, aby to mělo hudbu na pozadí, bylo by to vtipné, kdyby to byli kluci, kteří sténali v pozadí XD
Hodně to pokulhává, nemám ani šanci ten příběh vidět :/
Na to opravdu potřebuji odpověď, protože ji nechci ztratit. Plánuji přeformátovat svůj telefon, ale nemohu ve hře najít nic, co by mohlo "uložit" můj postup, pokud ji odinstaluji a znovu nainstaluji. Mám vůbec možnost? ;U;
Tato hra se mi opravdu líbí! Opravdu bych si přál, aby byly scénáře delší, nebo aby hra byla hrou, kde byste mohli hrát bez zastavení. Je to ale skvělá hra!
Kde je zvuk?
Nechápala jsem ten příběh, uhh.. je mi špatně
Stále tisknu ano, ale načítání trvá tak dlouho!😡😡😡
dobrá hra
Líbí se mi gay hra! Jsem LGBT, takže jsem opravdu potřeboval gay anime jako thriller. Problém je v tom, že mi stále dochází vstupenky a musím vždy čekat do 16:00, ale stejně mám vaše hry rád!
Je to skvělá hra, jen bych si přál, aby měla hlasový doprovod, abych ji mohl přepnout do němčiny a zjednodušit dvakrát tak silně.
Ramboat - Offline Action Game Аркады ptdp
je to tak matoucí, načítání trvá roky, nedává vám rubíny a abyste postoupili, musíte hrát o peníze! JE TO HROZNÉ NECHÁP TO!
Blood Domination - BL Game სათავგადასავლო opm
Spousta chyb v překladu. Systém hry na odpadky. Odpadková grafika. Hra na odpadky celkově.
Bylo by dobré, kdyby to moje zařízení přehrálo, ale některá tlačítka, zejména tlačítka ano, nefungují. Nevím proč, ale rád bych si to zahrál do konce, kdyby to s mým zařízením fungovalo dobře.
je velmi živá a nechá vás na kraji sedadla, dokud nezískáte více lístků na přečtení dalších epizod!
Tuhle hru moc miluji 😍💞 je to tak 🔥🔥 ale bylo by skvělé, kdybyste mohli dát všechny své hry dohromady do jedné aplikace. Znáte hry Karepet a Love 365
Pěkná hra, ale musel jsem přeložit KAŽDÉ slovo, protože Frances se jazyk nezmění
...nejsem si touto hrou opravdu jistý
Opravdu miluji postavy a příběh, ale stejně tam není, víte, že můžeme hrát zdarma bez vstupenky a podobně, pokud to bude možné, od nynějška si je stahují tisíce
Miluju hru! ale jsem opravdu zmatená z růží. Co znamenají nebo dělají? protože jsem jeden měl a pak jsem ho ztratil a nemůžu přijít na to, k čemu to bylo.
Nejlepší bL aplikace pro fujoshi
Ummm tohle miluju
Miluju zápletku a dialogy, ale problém je v tom, že na další dějovou linii potřebujete drobnosti, nemám peníze na to, abych je kupoval, takže v tom je problém a také nemůžu pokračovat, protože existuje tolik podmínek, než se dostanete k dalšímu příběhu
Není to bezplatná hra, chcete-li si užít příjemný zážitek, musíte zaplatit mikrotransakce. Navíc je hra velmi znásilněná a má urážlivý podtón.
úžasný příběh VÁŽNĚ
Miloval jsem to, dokud mi neřekl, že dává více vstupenek na scénář ve 4:00 JST a o dva dny později bez poskytnutých vstupenek -_-
Proč se ve hře nezobrazuje nová kapitola? Vše, co vidím, je možnost změny trasy, kdykoli stisknu tlačítko Spustit hru, i když změnu nechci.
Mise Nemohu si je koupit :l
Miluji tuto hru, ale načítání je příliš mnoho a ruby je těžké získat
4/5, protože se mi ta hra líbí. Jediné, co se mi nelíbí, je, že musíte kupovat (za skutečné peníze) diamanty, když chcete "lepší" (sladkou) cestu.